Design

Beelden zeggen meer dan duizend woorden.

Niet gek dan ook dat jij je kan onderscheiden met een goede huisstijl en de juiste visuals. Het bedenken van een bepaald beeld bij een bepaalde gedachte kan alleen lastig zijn en veel tijd in beslag nemen. Tijd die je liever anders wil gebruiken. Tekstueel weet je precies wat je wil zeggen, maar hoe vertel je dit met een visual? En hoe zorg je ervoor dat mensen stoppen bij jouw advertentie en er geboeid door raken? Onze grafische vormgevers weten hier het antwoord op!

Naast onze expertise in webdesign, strekt onze creativiteit zich uit tot een breed scala van designmogelijkheden. Van het ontwerpen van verbluffende brochures en handboeken tot het creëren van opvallende abri-posters en effectieve signing-oplossingen; ons team is bedreven in het omzetten van ideeën naar tastbare, visueel aantrekkelijke realiteit. Wat jouw ontwerpbehoeften ook zijn, wij staan klaar om jouw visie te vertalen naar krachtige en doelgerichte ontwerpen die blijvende indrukken achterlaten.

Huisstijlontwikkeling

Jouw huisstijl is belangrijk. Het onderscheidt je van de rest. Jouw huisstijl zegt veel over je merk of organisatie; het maakt of breekt je organisatie. De huisstijl is de visuele identiteit die naadloos aan moet sluiten bij je merkpersoonlijkheid. Datgene wat jij wil uitstralen. Een goede huisstijl is treffend, zorgt voor vertrouwen en laat zien waar je voor staat.

Hulp nodig bij het ontwikkelen van jouw huisstijl of heeft je huisstijl een touch up nodig?

Website ontwerp

Jouw website is natuurlijk het visitekaartje voor je organisatie. Als mensen je op Google opzoeken, is jouw website vaak het eerste wat ze zien. Daarom is het ontzettend belangrijk dat deze er goed en overzichtelijk uitziet. Ons team van specialisten weet precies hoe dit moet. Samen met jou bespreken wij jouw wensen en bepalen we de hoofdlijn van de website. Vervolgens gaat onze grafische vormgever jouw idee uitwerken. Is iedereen blij met het ontwerp? Tijd om het te gaan realiseren. Ondertussen gaan wij aan de slag met de teksten en het beeld zodat jouw website een ware eye-catcher wordt. Wij houden nauw contact en werken gezamenlijk naar dat ene moment: het live gaan van jouw website!

Heb je al een website, maar kan deze wel wat vernieuwing gebruiken? Ook dan denken wij graag met je mee.

Infographics

Complexe informatie weergeven, hoe doe je dat? Een infographic kan hierbij het antwoord zijn. Deze visuele weergave zorgt voor een snelle en gemakkelijke interpretatie van informatie, waardoor jouw klant direct de essentie eruit haalt. Onze grafische vormgevers combineren in de infographic grafische elementen met belangrijke gegevens, waardoor jouw boodschap effectief wordt gecommuniceerd en blijft hangen bij de doelgroep. Een effectieve manier als je op een beknopte en boeiende manier iets wil presenteren.

“Het zichtbaar maken van de verschillende bedrijven in de zorgsector, dat is waar ik het voor doe!”

Websitebeheer

Trek de aandacht van jouw doelgroep met krachtige visuele content. Maak gebruik van fotografie en videografie om jouw boodschap kracht bij te zetten. Door gebruik te maken van de juiste visuals creëer je stopkracht en dat is precies wat jij wil als je iets plaatst! Het bepalen van welke visual waarbij past, kan soms lastig zijn en het kan zijn dat je daar hulp bij nodig hebt. Ons team is hier dagelijks mee bezig en weet precies welke visual bij welke boodschap past.