Plan  jouw gratis Marketing Pitstop

Wat leuk dat je hebt deelgenomen aan de masterclass “Social Media – aan de slag met pakkende content” op woensdag 5 juni 2024! We hopen dat we je hebben geïnspireerd om (meer) aan de slag te gaan met social media. We kunnen ons voorstellen dat de masterclass je aan het denken heeft gezet en dat je nog met vragen zit. Speciaal daarvoor bieden we je een exclusieve kans voor een half uur durende Marketing Pitstop met een marketing- en communicatiespecialist van Bureau Zorgmarketing. 

Wat is een Marketing Pitstop?

 
Net zoals een pitstop in de Formule 1 is bedoeld voor snel en efficiënt onderhoud, biedt onze Marketing Pitstop je de kans om even stil te staan en een frisse kijk te krijgen op jouw marketing- en communicatievraagstukken. Of het nu gaat om je social media strategie, contentcreatie, online marketing of andere marketinguitdagingen; wij helpen je graag verder.

Hoe kunnen we je helpen?

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we één vraag aan jou: kun je jouw vraagstuk of onderwerp kort omschrijven? Zo kunnen we ervoor zorgen dat de juiste specialist jouw vraag beantwoordt en kunnen we je optimaal helpen. 

Meld je aan via het onderstaande formulier en wij nemen contact met je op om jouw pitstop in te plannen. 

Aanvraag Marketing Pitstop

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.