Online leerplatform

 

Ontdek de toekomst van leren in het Sociaal Domein met onze Online Leeromgeving.

Bijblijven in je vak en jezelf ontwikkelen was nog nooit zo makkelijk. Met een abonnement op ons online leerplatform heb je beschikking tot meer dan 100 trainingen en ander materiaal. Alles is gericht op werken in het Sociaal Domein, van persoonlijke ontwikkeling tot los te lopen e-learnings en webinars. Helemaal online, te volgen waar en wanneer jij dat wilt.

Wat is de online leeromgeving?

De online leeromgeving is een uitgebreid, gepersonaliseerd en toegankelijk platform speciaal ontwikkeld voor professionals in het Sociaal Domein. Breid je kennis en vaardigheden of dat van jouw team uit met onze altijd actuele online leeromgeving. Krijg toegang tot e-learnings, webinars, micro-learnings en trainingen van persoonlijke ontwikkeling tot vakinhoudelijke modules, allemaal ontwikkeld door vakspecialisten om jullie expertise binnen het Sociaal Domein te versterken.

Voor wie is het online leerplatform?

De online leeromgeving is ideaal voor professionals werkzaam in het Sociaal Domein, zoals Wet maatschappelijke ondersteuning, schuldhulpverlening en Participatiewet.

Meer informatie?

Alle mogelijkheden en kosten van de online omgeving op een rij?

Gratis training van de maand

Meld je deze maand gratis aan voor ons online leerplatform en krijg de e-training ‘Het primaire processchema schuldhulpverlening’ ter waarde van €69,00 cadeau!
 

Maatwerk voor gemeentes

Onze online leeromgeving helpt gemeenten effectief bij het scholen van hun medewerkers. We snappen dat elke gemeente uniek is en daarom bieden we de mogelijkheid om gepersonaliseerde trainingen en e-learnings toe te voegen. Daarnaast kunnen extra hoofdstukken aan bestaande e-learnings worden toegevoegd en losse documenten worden opgenomen. De leeromgeving kan worden aangepast aan de huisstijl van de gemeente en gekoppeld aan de website. Met de handige dashboardfunctie houdt een teamleider eenvoudig de voortgang en activiteiten van het team in de gaten.

 
   

Wat vind je op ons online leerplatform?

Het online leerplatform staat bomvol e-learnings, webinars, podcasts, trainingen en andere essentiële kennis. De inhoud actualiseren we continu. Met het kennis abonnement blijf je dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied!

De online academie is toegankelijk via elke computer, laptop of tablet. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. Dat maakt het ideaal te combineren met een baan en/of gezin. Je krijgt een persoonlijke online leeromgeving waarin je precies kunt zien welke onderdelen je hebt afgerond en waar je nog wat extra’s aan kunt doen. De certificaten die je haalt staan hier ook.

Trainingen en/of e-learnings die je via ons online leerplatform kunt volgen zijn onder andere:

Investeren in de toekomst van jouw team en organisatie

Ben je klaar om je team naar een hoger niveau te tillen? Vraag nu een demo aan en ontdek hoe onze online leeromgeving jouw organisatie kan ondersteunen in de continue ontwikkeling van vakbekwame professionals.

De voordelen van ons Online leerplatform

  • Flexibel en toegankelijk leren op elk moment en overal
  • Altijd op de hoogte van de laatste wetswijzigingen en trends
  • Afgestemd op de leerbehoefte van de professional
  • Uitgebreide statistieken voor teamleiders
  • Maatwerk en combinaties met klassikale opleidingen mogelijk
  • Meer dan 100 trainingen voor het gehele Sociaal Domein
 

Wil je meer informatie over ons online leerplatform? Bekijk dan de onderstaande video.

https://vimeo.com/729953816

STAP-budget

Wist jij dat jij ook voor ons online leerplatform het stapbudget kunt aanvragen? STAP staat voor Stimulering ArbeidsmarktPositie. Vanaf 1 maart 2022 is het voor iedereen mogelijk om het STAP-budget aan te vragen. Met deze subsidie van €1.000,- kun je een opleiding, training, cursus of studie naar keuze volgen om zo je positie op de arbeidsmarkt te versterken.

Wil je het STAP-budget gebruiken om je verder te ontwikkelen binnen het Sociaal Domein? Dan ben je bij Kenniscentrum Sociaal Domein aan het goede adres. Wij zijn een erkend STAP-opleider. Met ons online leerplatform kun jij dus gratis diverse trainingen en cursussen volgen die aansluiten bij jouw leerbehoeften!