Waarom Bureau Zorgmarketing?

Heeft jouw organisatie ambitieuze groeiplannen, maar is er geen capaciteit of budget om een heel team aan te stellen? Bureau Zorgmarketing biedt hierin dé uitkomst. Met onze brede kennis over, en 12,5 jaar ervaring in de gezondheidszorg zijn we bij uitstek dé partner voor zorgorganisaties bij zowel marketing-, communicatie-, als salesvraagstukken.

Wat ons uniek maakt?
Bij Bureau Zorgmarketing werk je samen met één vaste contactpersoon. Je eigen marketingmanager. Samen met haar bespreek je jouw marketingdoelstellingen. Vervolgens wordt er vorm gegeven aan prioriteiten, wensen en behoeften. Achter de schermen werkt bij Bureau Zorgmarketing een heel team mee aan het bereiken van deze marketingdoelstellingen. Van grafisch vormgevers tot online marketeers en van creatief strategen tot tekstschrijvers. Wij worden het verlengstuk van je organisatie. We zetten de juiste persoon in wanneer jij het nodig hebt.

Bureau Zorgmarketing kent de problematiek en vraagstukken binnen de zorg en ondersteunt jou met bijvoorbeeld het vergroten van naamsbekendheid, het verminderen van de leegstand en het vinden en binden van jouw klanten. Bureau Zorgmarketing richt zich zowel op de toegevoegde waarde voor de zorgconsument als het onderscheidende vermogen van de zorgorganisatie. Wij zijn 12,5 jaar specialist in zorgmarketing en kijken graag met jou hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Wij hebben ruime ervaring met het produceren van middelen en het formuleren van jouw boodschappen in de zorgmarketing. We ontwikkelen samen een strategie en adviseren je over hoe je jouw organisatie presenteert; Bureau Zorgmarketing is jouw partner van begin tot eind.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.