SEA

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising, wat een vorm van online adverteren is waarbij adverteerders betaalde advertenties weergeven op zoekmachines als Google, Bing en Yahoo. Deze advertenties worden weergegeven boven of naast de organische zoekresultaten wanneer gebruikers relevante zoekopdrachten invoeren.

Hoe werkt SEA?

Als organisatie is het belangrijk dat jij omhoog komt wanneer (potentiële) klanten zoeken op een bepaalde term. Wanneer een klant een zoekopdracht invoert die overeenkomt met jouw geselecteerde zoekwoorden wordt jouw advertentie weergegeven. Je betaalt pas zodra de gebruiker echt op jouw advertentie klikt en dus op actie overgaat.

Voordelen van SEA

Met SEA kun je verkeer heel gericht naar jouw website leiden, jouw online zichtbaarheid vergroten en een specifieke doelgroep bereiken. Door gebruik te maken van SEA kun je de prestaties van jouw advertenties op de voet volgen en meten en aanpassen waar nodig. Alles met het doel om optimale resultaten te behalen voor jouw organisatie. SEA kan gezien worden als de meest effectieve en efficiënte marketingtool.

Moeite met het inrichten van een goede betaalde advertentie? Met onze ervaring en kennis van digitale marketing kunnen wij jou helpen. Samen met jou kijken wij waar de behoefte ligt en ontwikkelen we een op maat gemaakte SEA-strategie die aansluit bij jouw specifieke zakelijke doelen en budget.

Ontdek de kracht van SEA en geef jouw organisatie een boost! Neem vandaag nog contact met ons op.