Bureau Zorgmarketing - Kenners van de zorg, specialisten in marketing

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

Over ons

Waarom Bureau Zorgmarketing?

Heeft uw organisatie ambitieuze groeiplannen, maar is er geen capaciteit of budget om een heel team aan te stellen? Bureau Zorgmarketing biedt hierin dé uitkomst. Met onze brede kennis over, en 12,5 jaar ervaring in de gezondheidszorg zijn we bij uitstek dé partner voor zorgorganisaties bij zowel marketing-, communicatie-, als salesvraagstukken.

Wat ons uniek maakt?
Bij Bureau Zorgmarketing werkt u samen met één vast contactpersoon. Uw eigen marketingmanager. Samen met haar bespreekt u uw marketingdoelstellingen. Vervolgens wordt er vorm gegeven aan prioriteiten, wensen en behoeften. Achter de schermen werkt bij Bureau Zorgmarketing een heel team mee aan het bereiken van uw marketingdoelstellingen. Van grafisch vormgevers tot online marketeers en van creatief strategen tot tekstschrijvers. Wij worden het verlengstuk van uw organisatie. We zetten de juiste persoon in wanneer u het nodig heeft.

Kenners van de zorg, specialisten in marketing 

Het zorglandschap transformeert snel en ingrijpend. Politieke, economische besluiten in combinatie met de invoering van de Wmo leiden tot ongekende veranderingen aan de kant van de zorgconsument. Bovendien gaan cliënten zich steeds meer als consument gedragen. Ze krijgen namelijk steeds meer keuzevrijheid en de reisbereidheid wordt groter. Veel voorkomende vragen die wij vaak ontvangen zijn bijvoorbeeld: Hoe zorg ik ervoor dat ik opval tussen de ‘concurrenten’? Wie is eigenlijk mijn zorgconsument en hoe bereik ik deze?

Bureau Zorgmarketing kent de problematiek en vraagstukken binnen de zorg en ondersteunt u met bijvoorbeeld het vergroten van naamsbekendheid, het verminderen van de leegstand en het vinden en binden van uw klanten. Bureau Zorgmarketing richt zich zowel op de toegevoegde waarde voor de zorgconsument als het onderscheidende vermogen van de zorgorganisatie. Wij zijn 12,5 jaar specialist in zorgmarketing en kijken graag met u hoe we uw organisatie verder kunnen helpen. Wij hebben ruime ervaring met het produceren van middelen en het formuleren van uw boodschappen in de zorgmarketing. We ontwikkelen samen met u een strategie en adviseren u over hoe u zich presenteert; Bureau Zorgmarketing is uw partner van begin tot eind.

 

Bureau Zorgmarketing