Contentcreatie - Bureau Zorgmarketing

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

Contentcreatie

Content, een breed begrip, maar wel één met veel impact. Want waar zijn we tegenwoordig nog zonder content? Of het nu gaat om tekst, fotografie of video, content is een belangrijk onderdeel in de communicatie van jouw organisatie. Met deze content wil je mensen raken, betrekken, informeren of misschien wel overtuigen. Goede content is de sleutel tot een succesvol resultaat. Maar hoe maak je die goede content? Daarbij kunnen wij je helpen!

Huisstijl en logo-ontwikkeling kenniscentrum sociaal domein

Je huisstijl is datgene wat jou visueel onderscheidt van anderen. Jouw huisstijl zegt iets over je organisatie of merk. Het is de visuele identiteit die naadloos aan moet sluiten bij je merkpersoonlijkheid. Een goede huisstijl is treffend, zorgt voor vertrouwen en laat zien waar je voor staat. Voor de ontwikkeling van jouw unieke huisstijl definiëren we:

  • Logo
  • Kleurgebruik
  • Typografie
  • Lay-out
  • Fotografie
  • Tone of Voice

Website

Heb je een website nodig? Bel ons dan direct want dit vinden we één van de leukste vormen van creatie, omdat er veel bij komt kijken. Samen met jou bepalen we de hoofdlijnen en vervolgens gaat onze grafisch vormgever er op een creatieve wijze mee aan de haal. Zijn we blij met het ontwerp? Dan is het tijd om dit technisch te realiseren. Ondertussen gaan wij aan de slag met tekst en beeld zodat het echt een unieke website wordt. Onze projectmanager houdt je op de hoogte en bewaakt de planning. We doen er alles aan om de perfecte website voor jouw organisatie te creëren!

Fotografie

Een beeld kan meer dan 1.000 woorden zeggen. Maar dan moet het wel het juiste beeld zijn. Bovendien moet het passen bij jouw organisatie. Daarbij helpen we graag. We denken met je mee over de benodigde fotografie en regelen alles rondom de creatie van foto’s.

Videografie

Een goede video van jouw bedrijf is tegenwoordig steeds belangrijker. Zeker in een tijd waar men veel online scrollt kan de juiste video ervoor zorgen dat iemand bij jouw content stopt met scrollen. We denken graag met je mee over de inzet van video’s voor jouw organisatie. Van concept tot creatie, we staan voor je klaar.

Tekstuele content

Goede teksten zorgen ervoor dat iemand geen twijfels meer heeft en tot actie overgaat. Welke actie dit moet zijn maakt niet uit. Wij ondersteunen jouw organisatie met het schrijven van teksten voor onder andere je website, folder of advertorial. Ander vraagstuk? Bel gerust, we denken graag mee.

Social media content en advertising

Facebook, Instagram, LinkedIn… social media is overal om ons heen. Steeds meer wordt het belangrijk jezelf op deze kanalen op de juiste manier te presenteren. Niet alleen vanuit de organisatie, maar ook op persoonlijk vlak, op bijvoorbeeld LinkedIn. Bureau Zorgmarketing ondersteunt op het gebied van:

  • Inrichten van bedrijfsaccounts
  • Creatie van organische posts
  • Inrichten van advertentieaccounts
  • Ontwikkelen van advertentiecampagnes

SEA: zoekmachine adverteren

Zoekmachines, tegenwoordig wordt er van alles in opgezocht. Van ‘nieuwe schoenen’ tot aan ‘waar moet ik aan denken bij ziekenhuisopname’, zoveel mensen, zoveel zoektermen. En dat is interessant want zo kun jij als organisatie zichtbaar zijn op die termen waar jouw doelgroep op zoekt. Door middel van zoekwoordenonderzoek bekijken we de zoektermen die voor jouw bedrijf interessant zijn. Vervolgens richten we daar campagnes op in. Zo verschijnt jouw advertentie bij die ene zoekterm. Meer weten? Onze online marketeers vertellen je graag meer.

SEO: zoekmachine optimalisatie

Geen ruimte voor het inkopen van advertenties in zoekmachines, maar toch willen werken aan je zichtbaarheid op bepaalde zoektermen? Of nog beter, naast adverteren ook werken aan de lange termijn? Dan is SEO iets voor jou. Met SEO verbeteren we jouw website zodat deze beter scoort in de zoekmachines. Dit kost meer tijd maar levert je op termijn meer (gratis) websitebezoekers op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze online marketeers delen hun kennis graag!

Natuurlijk is het lastig om alle contentcreatie te benoemen. Dus heb je een idee en zoek je een partner die helpt dit uit te voeren? Neem dan zeker contact op! We helpen je bij het plan en bij de realisatie.

Jouw marketing, onze zorg.