Detacheren in de Zorg - Marketing - Bureau Zorgmarketing

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

Detacheren

detacheren-binnen-bzm

Zorgorganisaties moeten zich in de huidige markt goed positioneren en profileren. Dit vraagt om strategisch en onderscheidend vermogen ten opzichte van andere zorgaanbieders. In de actuele situatie vragen deze marketingvraagstukken meer capaciteit of meer expertise op de marketing-en communicatieafdelingen van veel zorgorganisaties. Bureau Zorgmarketing biedt effectieve hulp door te detacheren. Onze specialistische kennis, in combinatie met een frisse blik zorgen ervoor dat onze mensen een toegevoegde waarde in iedere zorgorganisatie zijn!

Toegevoegde Waarde van een Bureau Zorgmarketing Specialist

Bureau Zorgmarketing detacheert zorgmarketingspecialisten, die direct impact hebben binnen uw organisatie. De kennis en kunde van onze marketingspecialisten zorgen ervoor dat zij moeiteloos meewerken op het niveau binnen uw organisatie. De kritische blik van onze specialisten geeft een extra impuls aan projecten of afdelingen. Onze specialisten gaan professioneel en vol met passie en energie te werk. Zij werken graag op projectbasis en zijn eraan gewend om zich snel aan nieuwe omgevingen en situaties aan te passen.

Hoe werkt detacheren bij Bureau Zorgmarketing?

Als marketingbureau detacheren wij onze specialisten. Dat betekent dat wij onze klanten ontzorgen in de zoektocht naar (tijdelijke) extra medewerkers. Tijdens het gehele traject, van selectie tot en met een goede start, bieden we ondersteuning. Wij zijn trots op de kwaliteit die onze specialisten leveren. Onze klanten bevestigen dat in gesprekken en reviews.

Onze specialisten werken op de locatie van onze klanten, maar kunnen ook op ons eigen kantoor aan projecten werken. Het voordeel hiervan is dat wij bij Bureau Zorgmarketing verschillende disciplines in huis hebben. Daarbij valt te denken aan strategische marketingadviseurs, contentmarketeers, vormgevers en online markerteers. Lopen onze specialisten ergens tegen aan bij de opdrachtgever? Dan maken zij eenvoudig gebruik van de kennis en expertise bij hun collega’s. Op die manier wordt altijd het beste resultaat voor uw organisatie gerealiseerd!

De meest voorkomende redenen waarom klanten onze specialisten inhuren:

  • Vervanging bij ziekte;
  • Vervanging bij zwangerschapsverlof;
  • Extra capaciteit aan een specifiek project geven;
  • Extra kennis en kunde in huis halen zodat afdelingen zich verder ontwikkelen.

 

Bent u op zoek naar (tijdelijke) extra capaciteit voor uw zorgorganisatie? Dan staan onze specialisten voor u klaar! Neem snel contact met ons op.

 

Professioneel, kundig en klantgericht. Fijne partij om mee te werken met uitstekende marketeers, ook voor interim opdrachten!Ferre Leujes, Etac