Flexibele oplossing

Iedereen komt er mee in aanraking. Niet heel gek dat de trends en ontwikkelingen op dit gebied in zorglandschap elkaar dan ook razendsnel opvolgen. Veel (zorg)organisaties zien de waarde van online marketing in en zetten hier grote stappen in. Want wie wil er nou niet vind- en zichtbaar zijn?

Een negen tot vijf mentaliteit zien we steeds verder verschuiven naar een flexibelere ingestelde arbeidsmarkt. Wij zien dat zorgorganisaties zich snel willen aanpassen aan de plotselinge veranderingen en behoeften in de externe omgeving. Wanneer de benodigde middelen missen om in te spelen op deze veranderingen of behoeften, of als er geen behoefte bestaat voor het aannemen van een fulltime medewerker, bestaat de flexibele oplossing. Bureau Zorgmarketing zoekt een geschikte kandidaat, wanneer uw zorgorganisatie experts nodig heeft.

Bureau Zorgmarketing bemiddelt onder andere in personeels- en capaciteitsvraagstukken in het marketing- en communicatievakgebied binnen de gezondheidszorg. Naast tijdelijke of vaste functies zijn er ook oplossingen beschikbaar voor interim-functies.

Bureau Zorgmarketing biedt vier verschillende vormen van arbeidsbemiddeling aan:

  • Detachering
  • Freelance
  • Werving & selectie
  • Interim-management

Detachering

Via detachering zetten wij tijdelijk een deskundige medewerker van ons bij je in. Bijvoorbeeld ter vervanging van een medewerker of, omdat je op zoek bent naar specifieke kennis en ervaring voor een bepaalde periode.

Detachering heeft als voordelen voor jouw organisatie dat er flexibiliteit geboden wordt en dat de contractrisico’s worden vermeden. Bureau Zorgmarketing hanteert een all-in uurtarief en factureert op basis van de gewerkte uren. Bureau Zorgmarketing zorgt voor een intensieve begeleiding van de marketing- en communicatiemedewerkers gedurende de detacheringsopdracht.

Freelance

Bij tijdelijke capaciteitsproblemen kun je, naast detachering, ook gebruik maken van ons netwerk van freelancers. De flexibel in te zetten marketing- en communicatiefreelancers in ons netwerk zijn in staat om uitstekende resultaten te boeken. Uiteraard zijn zij in het bezit van een geldige verklaring arbeidsrelatie (VAR), waardoor je gevrijwaard blijft van werkgeversverplichtingen. De afspraken over de periode en de vorm van inlenen worden contractueel vastgelegd. In overleg met de kandidaat kan het contract worden verlengd of kun je kiezen voor een rechtstreeks dienstverband.

Werving en selectie

Bureau Zorgmarketing kan jouw zorgorganisatie uitstekend van dienst zijn bij het vinden van de juiste medewerkers voor de marketing- en communicatieafdeling. Wij verzorgen hierbij de volledige werving- en selectieactiviteiten, waarbij uiteindelijk een kandidaat rechtstreeks bij je in dienst treedt (tijdelijk of voor onbepaalde tijd).

Wij maken bij de werving- en selectieopdrachten gebruik van ons eigen netwerk en databases en komen met jou een werving & selectie fee overeen wanneer je iemand in dienst neemt door onze tussenkomst.

Wanneer de marketing- en/of communicatieafdeling van jouw zorgorganisatie geconfronteerd wordt met een ingrijpende verandering zetten wij op jouw verzoek tijdelijk management in om organisatorische en strategische vraagstukken op te lossen. Bureau Zorgmarketing werkt vanuit de gedachte dat interim-management meer dient in te houden dan het tijdelijk vervullen van een marketingmanagementfunctie binnen een zorgorganisatie.

Met interim-management is de doelstelling dat veranderingen en oplossingen voor problemen binnen organisaties daadwerkelijk worden gerealiseerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van meetbare doelstellingen. Bureau Zorgmarketing beschikt over een uitgebreid netwerk van communicatieadviseurs en interim-marketingmanagers, ieder met hun eigen specifieke deskundigheid en nodige ervaring in de marketing en communicatie binnen de gezondheidszorg.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.