Jouw marketing, onze zorg. | Bureau Zorgmarketing

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

Jouw marketing, onze zorg.

Blijven alle marketingplannen bij jou op de plank liggen? Of ben je zo druk dat je niet toekomt aan marketing? Geen idee waar je moet beginnen met marketing of doe je maar wat?

Geen zorgen. Wij hebben dé oplossing. Jouw marketing wordt onze zorg. Samen met jou gaan wij kijken waar jouw organisatie en waar jouw doelgroep behoefte aan heeft. Vervolgens kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen. Dankzij onze jarenlange ervaring in zorgmarketing begrijpen wij zorgklanten als geen ander. Dat is niet enkel reclame; zorgmarketing is laten weten wat je te bieden hebt, zodat iedereen met een zorgvraag beter en sneller de weg vindt in het zorglandschap.

Wij zijn een deskundige en betrokken partner, hét verlengstuk van jouw organisatie. Bij ons werk je met één projectmanager waardoor je altijd snel contact kunt opnemen. Met een team vol specialisten hebben wij kennis op alle gebieden binnen marketing en sales. Van een grafisch vormgever, tot online marketeers en van creatieve strategen tot kundige tekstschrijvers. Zo kunnen wij jouw marketing uitvoeren van A tot Z. Van een strategisch marketingplan tot de dagelijkse uitvoer ervan. Zo wordt jouw marketing onze zorg.

Vraag hier vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Jouw marketing, onze zorg – Bureau Zorgmarketing

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Bij Bureau Zorgmarketing werk je samen met één vast contactpersoon. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij zorgorganisaties ondersteunen op het gebied van marketing-, communicatie- en salesvraagstukken. Hierdoor hebben wij een breed assortiment aan diensten waarmee wij jouw organisatie verder kunnen helpen:

Marktonderzoek

Samen kijken we naar de wensen en behoeften van jouw doelgroep en hoe we deze mensen kunnen bereiken. Vaak denken we dat we ze al kennen door middel van assumpties. Dit is een mooie manier om die assumpties te testen en te zorgen dat jouw marketing effectiever wordt.

Meer informatie

(Online) marketing- en communicatie

Online marketing- en communicatie is niet meer weg te denken tegenwoordig. In ons team hebben wij verschillende specialisten die je daar volledig in kunnen ondersteunen van advies tot uitvoer zodat je ook online zichtbaar bent. Samen met offline marketing- en communicatie zorgen we voor een eenduidige communicatie naar jouw klanten.

Meer informatie

Merkpositionering

De zorg commercialiseert waardoor er steeds meer aanbieders zijn en de consument meer te kiezen en te vergelijken heeft. Het is daarom belangrijk om op te vallen tussen al die aanbieders. Dat kan met merkpositionering. Kijkend naar de verschillende stakeholders zoals de doelgroep en concurrentie doen wij kwalitatief en kwantitatief onderzoek en creëren wij een duidelijke merkpositionering zodat jij je kunt onderscheiden.

Meer informatie

Contentcreatie

Van visuals tot folders en van video’s tot websites. Samen met onze grafisch vormgever bedenken wij unieke content die past bij jouw bedrijf en uitstraling.

Meer informatie

Workshops

Wij geven op een laagdrempelige manier allerlei marketingworkshops zodat medewerkers op een gemakkelijke manier kunnen kennismaken met marketingonderwerpen zoals de client journey, online marketing of LinkedIn. De workshops zitten vol met praktische tips zodat iedereen gelijk aan de slag kan!

Meer informatie

Bekijk ook eens onze eerdere projecten


Kunnen wij jou helpen met marketing- en communicatie? Plan via het onderstaande formulier vrijblijvend een adviesgesprek in waarin we samen gaan kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Zo heb jij één zorg minder.

Contactformulier

Door dit formulier in te vullen neemt één van de specialisten van Bureau Zorgmarketing contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.