Heldere communicatie en advies- Bureau zorgmarketing

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

Marketing en Communicatie

Heldere communicatie bureau zorgmarketing communicatie

Het begrip van de organisatie en haar producten en diensten verbeteren. Dat vraagt om heldere communicatie. Hoe presenteert u uw organisatie het best aan toekomstige klanten? Bureau Zorgmarketing helpt uw organisatie met de diverse doelgroepen in contact komen. Hierin houden we natuurlijk rekening met de relatie tot de zorgproducten en uw identiteit en reputatie.

Online Marketing

Ook adviseren wij over wat de rol van online is binnen het gebied van (marketing)communicatie voor een zorgorganisatie en zijn wij actief voor onze klanten met webdesign, online marketingstrategie√ęn, SEO, SEA, Social Media en Google Analytics. Lees hier meer over online marketing.

Mijn Eigen Marketing & Communicatie Afdeling

Speciaal voor zorgorganisaties die zelf niet de capaciteit of kunde in huis hebben bieden wij uw eigen marketing & communicatieafdeling aan. U kunt gebruik maken van al onze specialisten tegen een vast tarief. Lees hier verder.

Mijn Eigen Zorgmarketingplan

Wilt u zelf aan de slag gaan met marketing en communicatie? Maar weet u niet waar te beginnen, of lukt het niet om een goed plan te maken? Dan helpen wij u graag! Met Mijn Eigen Zorgmarketingplan maken wij een concreet zorgmarketingplan voor uw organisatie. Zo heeft uw team de juiste handvaten om aan de slag te gaan met marketing en communicatie. Lees hier meer.