Omdat we jarig zijn, geven we kennis cadeau! - Bureau Zorgmarketing

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

Omdat we jarig zijn, geven we kennis cadeau!

Omdat we jarig zijn, geven we kennis cadeau!

Hoera, we bestaan 12,5 jaar! Al 12,5 jaar zijn we jouw marketingpartner in de zorg. En dat vieren we, want wie jarig is trakteert. De afgelopen weken hebben we een aantal inspirerende masterclasses mogen geven op locatie en dit was een groot succes!

Daarom hebben we besloten om bij ons op kantoor in Meppel drie masterclasses te verzorgen waar jij je nu voor in kan schrijven! Tijdens deze masterclass leert een specialist je alles over het thema en is er ruimte om vragen te stellen. Zo kun jij de juiste kennis opdoen om hier zelf mee aan de slag te gaan in jouw organisatie.

Lijkt het jou leuk om een masterclass te volgen in één van onderstaande onderwerpen? Meld je dan via het formulier aan en dan zien we je graag bij Bureau Zorgmarketing!

Let op, we hebben plek voor 10 personen per masterclass, dus wees er snel bij!12,5 jaar bureau zorgmarketing

LINKEDIN: DE GEHEIMEN VAN HET ALGORITME

Vrijdag 7 april 2023, van 9.30 tot 11.00 in Meppel

Wil jij meer succes behalen met je LinkedIn en de zichtbaarheid van jouw zorgorganisatie vergroten? Dan is onze masterclass “LinkedIn: de geheimen van het algoritme” een aanrader voor jou. Tijdens deze masterclass leer je onder andere hoe het LinkedIn-algoritme werkt en hoe jij hierop kunt inspelen en hoe jij jouw doelgroep kunt bereiken.

Meer informatie

 

SEO: WAT KAN IK ZELF DOEN EN WAAR BEGIN IK?

Donderdag 20 april 2023, van 9.30 tot 11.00 in Meppel

94% van de Nederlands zoekt online informatie via Google en daarbij kijken ze vaak niet verder dan de eerste zoekresultaten. Met SEO doe je aanpassingen en verbeteringen aan de website met als doel hogere posities in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.  Na het volgen van deze masterclass heb jij de juiste kennis en tools om jouw website naar een hogere positie in Google te brengen.

Meer informatie

 

ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE: TIPS & TRICKS

Donderdag 11 mei 2023, van 14.00 tot 15.30 in Meppel

De komende jaren staan we in zorg voor grote uitdagingen als het gaat om werven van personeel en misschien nog wel belangrijker het boeien en binden van personeel. Het realiseren van een sterk werkgeversmerk is daarom steeds belangrijker. Maar hoe pak je dit aan? In deze masterclass krijg jij inzicht in hoe je strategisch kunt werken aan de employer branding van jouw zorgorganisaties en leer je welke wervingskanalen er ingezet moeten worden voor een ruim bereik.

Meer informatie

 

Heb je nog vragen en wil je graag één van onze collega’s spreken? Bel dan naar 085 – 401 83 63!

 

Bureau Zorgmarketing – jouw marketing, onze zorg

Schrijf je in voor een van de masterclasses

Interesse in één van onze masterclasses? Vul vrijblijvend het formulier in en dan nemen we contact met je op.

  • Laat ons weten bij welk thema jouw interesse ligt voor de masterclass.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.