Mijn Eigen Marketing & Communicatie Afdeling - BZM

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

Mijn Eigen Marketing & Communicatie Afdeling

“Mijn Eigen Marketing & Communicatie Afdeling” is dé ondersteuning voor zorgorganisaties. Zorgorganisaties hebben niet altijd de capaciteit of goede mensen in huis voor een complete marketing & communicatie afdeling. Dit concept biedt uitkomst. Het team heeft brede kennis over, en jarenlange ervaring in de gezondheidszorg, kent de doelgroep en spreekt de taal. Het team bestaat uit alle disciplines, van vormgevers tot online marketing specialisten.

De afdeling adviseert en ondersteunt zorgorganisaties bij marketing-, communicatie- en salesvraagstukken wanneer zij zelf de capaciteit, kunde of kennis niet in huis hebben. Dit doen zij op strategisch, tactisch en operationeel niveau, voor kortdurende projecten, maar ook voor langere perioden en ad-hoc klussen. Wij zijn er wanneer u ons nodig heeft. Samen kijken we waar uw kansen en mogelijkheden liggen, we stellen realistische doelen op en werken samen aan het succes van uw zorgorganisatie.

Het voordeel van “Mijn Eigen Marketing & Communicatie Afdeling” is dat u beschikt over een veelzijdig team van ervaren disciplines zoals grafisch vormgevers, (online) marketeers, fotografen, (creatief) strategen en tekstschrijvers. De afdeling wordt het verlengstuk van uw organisatie. U werkt met één (vaste) contactpersoon, maar heeft wel een veelzijdig team tot uw beschikking. We zetten de juiste persoon in wanneer u het nodig heeft. Dit betekent voor u korte lijnen, snelle besluitvorming en snel handelen. Bovendien is elke discipline voor een vast uurtarief in te zetten. Dit betekent dat u met minimale kosten een maximaal resultaat behaald.

Wilt u ook uw Eigen Marketing & Communicatie Afdeling?

Neem contact met ons op, laten we eens kennismaken! Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

mijn eigen marketing & communicatie afdeling bzm