(Online) Marketing- en communicatiestrategie - Bureau Zorgmarketing

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

(Online) Marketing- en communicatiestrategie

Wat is de strategie van jouw organisatie? Welke koers varen jullie en hoe geef je hier richting aan? Waar bij strategie vaak wordt gedacht aan nieuwe organisaties, of een nieuwe dienstverlening is het juist altijd belangrijk om een goede strategie te volgen. Zo geef je namelijk richting aan de organisatie. Je zet een stip op de horizon, maar ook hoe je daar komt.

Soms is het handig om met een frisse blik naar jouw strategie te kijken. Aan de hand van informatie en onderzoek creëren wij een unieke strategie voor jouw (zorg)organisatie. Met deze strategie kun je zelf, of samen met ons aan de slag om jouw doelen te realiseren. Vanuit de strategie is het voor jou, maar ook voor alle collega’s van je organisatie logischer waarom jullie doen wat je doet. Dit maakt het makkelijker om mensen mee te krijgen, maar ook om bijvoorbeeld nieuw personeel te werven en in te werken.

Wat leveren wij op?

Aan de hand van een kick-off met jouw organisatie en waar nodig aanvullend onderzoek, schrijven wij jouw (online) marketing- en communicatiestrategie. We zorgen ervoor dat dit goed aansluit en geven naast theorie ook praktische handvatten om mee verder te gaan. Jij kiest uiteindelijk of jullie hier zelf mee aan de slag gaan, of dat wij bijvoorbeeld kunnen ondersteunen. Want het belangrijkste is dat een strategie niet alleen een plan op papier is, maar dat het tot leven komt. Daarvoor heeft het tijd, aandacht en kennis nodig. Daarbij helpen wij je.

Voorbeelden van strategieën:

  • Communicatiestrategie
  • Marketingstrategie
  • Online marketingstrategie
  • Advertentiestrategie
  • Contentstrategie

Vragen over strategie? Bel gerust eens met één van onze specialisten! 085 – 401 83 63

De uitvoering

SEA: zoekmachine adverteren

Zoekmachines, tegenwoordig wordt er van alles in opgezocht. Van ‘nieuwe schoenen’ tot aan ‘waar moet ik aan denken bij ziekenhuisopname’, zoveel mensen, zoveel zoektermen. En dat is interessant want zo kun jij als organisatie zichtbaar zijn op die termen waar jouw doelgroep op zoekt. Door middel van zoekwoordenonderzoek bekijken we de zoektermen die voor jouw bedrijf interessant zijn. Vervolgens richten we daar campagnes op in. Zo verschijnt jouw advertentie bij die ene zoekterm. Meer weten? Onze online marketeers vertellen je graag meer.

SEO: zoekmachine optimalisatie

Geen ruimte voor het inkopen van advertenties in zoekmachines, maar toch willen werken aan je zichtbaarheid op bepaalde zoektermen? Of nog beter, naast adverteren ook werken aan de lange termijn? Dan is SEO iets voor jou. Met SEO verbeteren we jouw website zodat deze beter scoort in de zoekmachines. Dit kost meer tijd maar levert je op termijn meer (gratis) websitebezoekers op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze online marketeers delen hun kennis graag!

Natuurlijk is het lastig om alle contentcreatie te benoemen. Dus heb je een idee en zoek je een partner die helpt dit uit te voeren? Neem dan zeker contact op! We helpen je bij het plan en bij de realisatie.

 

Jouw marketing, onze zorg.