Online Marketing in de Zorg | Bureau Zorgmarketing

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

Online Marketing

online marketing bureau zorgmarketing

Online Marketing in de Zorg

Binnen online marketing volgen ontwikkelingen en trends elkaar razendsnel op. Afgelopen jaren hebben veel organisaties de eerste stappen gezet in online marketing in de zorg. En met diverse doeleinden. Ongeacht het doel is vindbaarheid en zichtbaarheid belangrijk voor het succes van online marketing. 

Bureau Zorgmarketing adviseert over de rol van online marketing en communicatie binnen uw zorgorganisatie. Samen met u bepalen we de strategie om de zichtbaarheid en vindbaarheid van uw organisatie online te vergroten. Door onze ruime ervaring in de gezondheidszorg kennen wij de doelgroep en spreken wij de taal.

In de zorgbranche komt er bij online marketing meer kijken dan in de meer commerciële branches. Binnen de zorg is het risico op gevoelige informatie veel groter. Dat zien we bijvoorbeeld ook in het beleid van Google. Het is moeilijker om te adverteren op bijvoorbeeld een bepaalde medische behandeling, dan op een paar schoenen. Bureau Zorgmarketing is hiervan op de hoogte en ondersteunt uw organisatie op de juiste manier.

Wij bieden ondersteuning op diverse gebieden:

  • Webdesign
  • SEO
  • SEA
  • Google analytics
  • Social media contentontwikkeling
  • Social media advertising

Wij verzorgen online marketing in de breedste zin van het woord. Wij kunnen een totaalpakket aanbieden, waarbij we van website design tot de uitvoer van de advertentiestrategie opereren. Maar het is ook mogelijk om losse diensten bij ons af te nemen. Nieuwsgierig? Dan gaan wij graag met u in gesprek om te kijken wat het beste bij uw organisatie past!

Meer weten over online marketing in de zorg? Neem dan snel contact op.