(Online) marketing

Online marketing, je kunt er niet meer omheen. Ook niet binnen jouw (zorg)organisatie.

Iedereen komt er mee in aanraking. Niet heel gek dat de trends en ontwikkelingen op dit gebied in zorglandschap elkaar dan ook razendsnel opvolgen. Veel (zorg)organisaties zien de waarde van online marketing in en zetten hier grote stappen in. Want wie wil er nou niet vind- en zichtbaar zijn?

SEO

Geen ruimte en tijd voor het inkopen van advertenties in diverse zoekmachines, maar je wil toch werken aan de zichtbaarheid van jouw organisatie op bepaalde zoektermen? Of naast adverteren ook werken aan de lange termijnstrategie? SEO is echt iets voor jou en jouw organisatie! Met behulp van SEO verbeteren wij jouw website, zodat deze beter gaat scoren in de zoekmachines. Het kost even tijd, maar dan heb je uiteindelijk wel wat. Namelijk meer (gratis) websitebezoekers!  

Benieuwd naar wat mogelijk is? Onze online marketeers staan voor je klaar!

SEA

Tegenwoordig draaien de zoekmachines overuren. Je kunt het zo gek niet bedenken of we zoeken het op. Maar dat vele zoekgedrag is erg interessant voor jou als organisatie. Je kunt namelijk handig inspelen op de termen waar jouw doelgroep op zoekt. Hierdoor ben je altijd zichtbaar!

Een handig hulpmiddel dat jij hierbij kan gebruiken is het zoekwoordenonderzoek. In het zoekwoordenonderzoek komen de zoektermen naar voren die voor jouw organisatie interessant zijn. Hier wordt vervolgens de campagne op ingericht en jouw doelgroep ziet jou verschijnen als ze weer iets zoeken. Ideaal toch?

Meer weten over SEA? Onze online marketeers vertellen het je graag!

Social media marketing

Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok, X; we kunnen er al jaren niet meer omheen. Als organisatie is het dan ook belangrijk om zichtbaar te zijn op social media en jezelf goed te presenteren op het platform.

E-mail marketing & marketing automation

Wil je direct in contact komen met jouw doelgroep en hen betrekken bij wat jouw organisatie te bieden heeft?

Contentontwikkeling

Wil je jouw boodschap echt laten opvallen? Content is belangrijk om je boodschap kracht bij te zetten. Of het nu gaat om een pakkende tekst, fotografie of videografie, content vormt een belangrijk onderdeel in de communicatie van jouw organisatie. Content creëer je om mensen te raken, te betrekken, te informeren en te overtuigen. Met goede content schiet je dus altijd raak. Wij begrijpen dat het ontwikkelen van hoogwaardige content soms een uitdaging kan zijn. Geen zorgen, onze experts staan te trappelen om mee te denken met jouw content!

Websitebeheer

Alles begint bij een goede website. Maar het maken van een goede website is een behoorlijke klus, laat staan het bijhouden en beheren van de website. Bij een website komt gewoon veel kijken. Maar laat dat nou net één van onze specialiteiten zijn. Samen met jou bespreken wij jouw wensen en behoeften en zorgen wij ervoor dat de website altijd up-to-date is. Denk aan het regelmatig plaatsen van blogs, artikelen of nieuwsberichten.

Vind je het zelf lastig om je website te beheren? Neem contact met ons op!