Reclamebureau voor de Zorg - Bureau Zorgmarketing

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

Reclamebureau

reclamebureau zorg gratis brainstormsessiebutton-1button-2button-3


Reclamebureau voor de zorg.

Concept en Creatie
Flink luisteren, doorvragen, meegaan in de wereld van zorgorganisaties en rondkijken in de wereld van zorgconsumenten. Dat is de basis voor een succesvolle Concept en Creatie. Willen weten wat de bedoeling is, dat is voor ons de ultieme uitdaging. Ons creatieve team zetten wij in om efficiënt en verrassend uit de hoek te komen. Onze specialisten geven uw organisatiepresentatie, communicatie of actie een geheel nieuwe dimensie, passend bij uw doelgroep en passend bij de zorg.

Uitvoering en productie
Reclame is voor ons de visuele vertaling van de door u ontwikkelde strategie en het bijbehorend communicatieplan. Voor ons is het logisch dat we dit gehele traject uitvoeren. Alles wat we met elkaar hebben bedacht, samen hebben gecreëerd, willen we graag realiseren. Tastbaar maken. Wij hebben er immers verstand van. Van drukwerk tot en met het bouwen en optimaliseren van websites. Of van het plaatsen van een advertentie tot het uitvoeren van totale communicatie-campagnes. Uiteraard kunnen wij ook een complete huisstijlverandering begeleiden.

Onze ervaring zetten we met plezier in om zorgorganisaties te laten stralen. We hebben genoeg voorbeelden van hoe we cliënten en familie van zorgorganisaties in beweging krijgen met promotie-acties, Facebook-campagnes en offline (bijvoorbeeld huis-aan-huis) reclamecampagnes. Dat doen we voor kleine en grote zorgorganisaties.

Bureau Zorgmarketing – Het reclamebureau voor de zorg!