Sales boost nodig? Huur onze salesboosters in | BZM

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

Salesboosters

info1Boost de sales

Klaar voor een nieuwe impuls? Bureau Zorgmarketing heeft de beste mensen in dienst om zorgorganisaties en toeleveranciers in de zorg op een frisse manier naar het nu en naar de toekomst te laten kijken. Cliënten zijn mondiger geworden. Ze willen andere, betere en efficiëntere producten en diensten. Organisaties moeten meebewegen en hebben vaak behoefte aan een nieuwe strategie. Wie helpt om de (digitale) wegen zo goed mogelijk te bewandelen?

Heb jij behoefte aan een frisse blik? Iemand die met andere ogen kijkt naar hoe je als zorgorganisatie en toeleverancier van de zorg kunt inspelen op veranderingen. Iemand die én de zorgwereld kent én een topper is op het gebied van marketing en communicatie. Een jong professional die met veel enthousiasme en flair jouw organisatie een boost geeft!

Zeldzaam talent

We geven het toe. Deze mensen zijn zeldzaam, maar ze bestaan echt! Wij van Bureau Zorgmarketing selecteren de jongens en meiden en leiden ze op. De zogenaamde ‘boosters’ zijn pas afgestudeerde marketing- en communicatiespecialisten met hart voor de zorg. Internet zit in hun DNA en ze denken in mogelijkheden. De talenten worden begeleid en af en toe bijgestuurd door ervaren collega’s. Samen beschikken ze over veel kennis, ervaring en enthousiasme.

De boosters geven een boost aan jouw marketing- en communicatie en salesafdeling. De hoogopgeleide professionals bezoeken prospects, genereren leads en zorgen voor marktinzicht. Ze vormen een hecht team met jouw medewerkers. Ze brengen niet alleen hun eigen kennis en inzichten in, maar ook die van hun (senior) begeleiders vanuit Bureau Zorgmarketing. Zo ontstaat een netwerk van specialisten én een bundeling van specialistische kennis.

icon1De beste mensen

We maken de sales boosters met behulp van onze Zorgmarketing Academie wegwijs in de wereld van de zorg. Na een succesvolle afsluiting van dit traject gaan ze aan de slag bij de opdrachtgever. Naast hun werken volgen ze één dag in de week colleges/workshops en organiseren ze intervisiebijeenkomsten. De boosters leren van elkaar, vullen elkaar aan en werken aan de afgesproken doelstellingen. Kortom, jij als opdrachtgever krijgt de beste mensen!

Klik hier om onze brochure te downloaden

Heb jij interesse, een vraag of probleemstelling? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Contactformulier

Door dit formulier in te vullen neemt één van de specialisten van Bureau Zorgmarketing contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacyverklaring en Cookiebeleid verwerkt.