SAMEN Vitaal! Bij Bureau Zorgmarketing - Bureau Zorgmarketing

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

SAMEN Vitaal! Bij Bureau Zorgmarketing

vitaliteit bij bureau zorgmarketing - samen vitaal

Nadat we met de collega’s twee jaar lang thuis en minimaal op kantoor hebben gewerkt tijdens de coronaperiode, had ons team een grote behoefte aan nieuwe energie en teamspirit! Het werd dan ook duidelijk dat de coronaperiode de vitaliteit van onze collega’s geen goed heeft gedaan. Daarom zijn we gaan kijken naar een oplossing voor ons team.

Energie en kracht

Vitaliteit draait om de energie en de kracht waarmee onze collega’s emotioneel, fysiek en mentaal in het leven staan. Een vitale collega van Bureau Zorgmarketing herken je aan zijn/haar duidelijke wilskracht, energieniveau en weerbaarheid.

In december 2021 zijn wij verrast met een leuk kerstpakket. Dit kerstpakket stond symbool voor de waarden die Bureau Zorgmarketing wil uitdragen: vitaal, energiek en gezamenlijk werken aan vooruitgang. In dit kerstpakket werd ons een beweegpakket aangeboden. Het aanbod in dit beweegpakket is zowel online als offline beschikbaar voor ons team; zo hebben al onze collega’s toegang tot dit pakket.

Wij kunnen met ons team het hele jaar door gebruik maken van;

  • Groepslessen en livestream groepslessen;
  • Fitness op locatie;
  • Small group trainingen;
  • Coaching van een beweegcoach, fysiotherapeut, voedingscoach en stress/burn-out coach;
  • Besloten groepslessen met het team (op locatie).

‘’Ik vind het heel leuk om samen met collega’s te sporten. Ik doe dan ook graag mee met de maandelijkse team workout.’’

Het beweegpakket is een goede eerste stap om te werken aan de vitaliteit van onze medewerkers. Met alleen het aanbieden van een beweegpakket, zijn we er nog niet!

Voeding is ook ontzettend belangrijk voor de vitaliteit van ons team. Daarom halen wij, samen met onze collega’s, op kantoordagen een lekkere, gezonde lunch bij de supermarkt. Dit betekent: veel groenten, fruit, volkorenproducten, noten en water. Een leuke bijkomstigheid: collega’s inspireren elkaar onderling met gezonde combinaties. Thuis wordt er dan ook flink geëxperimenteerd met de inspiratie die aan de lunchtafel op kantoor is opgedaan!

Stress? Ja! Een goede balans? Zeker!

Als je werkt bij een bureau, komt hier stress bij kijken. Deadlines, kritische klanten en altijd een betere prestatie willen leveren dan de vorige keer. Daarom faciliteren we bilaterale gesprekken met onze collega’s. Tijdens deze gesprekken ligt de focus, onder andere, op:

  • Het herkennen van stresssignalen en een tijdige herkenning ervan, zodat we dit met concrete acties aan kunnen pakken.
  • Hoe ontstaat de stress en wat doet het met je?
  • Hoe zorg je voor een goede balans in stress en ontspanning?

Zitten is het nieuwe roken

Dat lichamelijke activiteit belangrijk is voor de gezondheid was al bekend, maar het wordt steeds duidelijker hoe belangrijk dit nu echt is. Zitten mag niet meer; dat is ongezond. Steeds meer blijkt zitten het nieuwe roken te zijn. Dat stelt professor Frank Backx, hoogleraar sportgeneeskunde aan het UMC Utrecht. Om bij te dragen aan de gezondheid van onze medewerkers en het bewegen tijdens het werk te faciliteren, hebben we op ons kantoor in Meppel zit-sta-bureaus geplaatst.

‘’Ik word geactiveerd om meer in beweging te komen. en ik vind het heel prettig om als team hieraan te werken.’’

Wil jij onderdeel uitmaken van een vitaal team?

Vind jij vitaliteit een belangrijk onderdeel van je leven? Vind je het leuk om dit met je collega’s te delen? Kijk dan eens naar onze openstaande vacatures.

 

Ga jij straks met ons mee naar een groepsles kickboksen? Inspireer jij je collega’s met lekkere, gezonde maaltijden? Heb je behoefte om met je leidinggevende te kunnen praten over stress en het vinden van de juiste balans? Solliciteer dan bij Bureau Zorgmarketing, want we hebben erg leuke (marketing) vacatures voor je open staan!