Wij staan voor u klaar, samen staan we sterk! - BZM

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

Wij staan voor u klaar, samen staan we sterk!

Marketing en communicatie is in deze tijd, zeker voor zorgorganisaties, cruciaal. Met behulp van marketingcommunicatie kunt u als organisatie de touwtjes weer in eigen handen nemen. U heeft geen invloed op het verloop van het Coronavirus. Echter heeft u wél invloed op hoe u ermee omgaat.

Wij kunnen ons voorstellen dat u uw handen vol heeft aan het beschermen en verzorgen van patiënten, bewoners, cliënten of medewerkers. Maar heeft u daardoor wel voldoende capaciteit, kunde en expertise in huis om alle marketing,- en communicatievraagstukken op te pakken? Of loopt u vast in de huidige structuren?

Bel dan onze hulplijn! Onze marketing- en communicatieprofessionals staan voor u klaar en kunnen u telefonisch gratis advies geven.

Door onze brede kennis over, en jarenlange ervaring in de gezondheidszorg zijn wij bij uitstek de partner die zorgorganisaties helpt en ondersteunt. We kennen de doelgroep en spreken de taal.

We hebben een veelzijdig team van diverse disciplines zoals grafisch vormgevers, tekstschrijvers, (online) marketeers, creatief strategen. Dit betekent voor u korte lijnen, snelle besluitvorming en snel handelen. We zijn in dit soort situaties graag de aanvulling op uw team, fungeren als klankbord en bieden ondersteuning en begeleiding waar nodig. We zijn proactief en hebben ruime ervaring met impactvolle situaties.

Hoe wij u kunnen ondersteunen of begeleiden is uiteraard afhankelijk van uw organisatie en uw wensen en behoeften. Naast acute ondersteuning (zoals crisiscomunicatie) kunnen wij op veel meer vlakken ondersteunen. We gaan graag met u in gesprek om u te ontzorgen in deze onzekere en hectische periode.

Hierbij een aantal tips en adviezen die u wellicht ondersteuning bieden in deze spannende tijd: Zorgmarketing en het coronavirus.

We staan voor u klaar, samen staan we sterk.

Bel nu onze hulplijn 085-4018363 voor gratis marketing- en (crisis)communicatieadvies!

Op dit moment geen tijd om te bellen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.