Workshops - Bureau Zorgmarketing

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

Workshops

Kan jouw personeel wel wat extra kennis over zorgmarketing gebruiken? Of wil je ze bijspijkeren of enthousiasmeren over een bepaald onderwerp, zoals actief worden op LinkedIn? Dan zijn onze workshops echt wat voor jou. We praten jou en je collega’s bij in een korte lunchsessie, of tijdens een dagdeel met verdieping. Dit doen we op een laagdrempelige manier zodat medewerkers op een gemakkelijke manier kunnen kennismaken met marketingonderwerpen zoals de client journey, online marketing of LinkedIn. De workshops zitten vol met praktische tips zodat iedereen gelijk aan de slag kan!

We vertellen je graag over een aantal thema’s waar we workshops in geven. Staat jouw onderwerp er niet tussen? Bel gerust, dan maken we een persoonlijk aanbod.

Arbeidsmarktcommunicatie: Tips & Tricks

De zorg staat voor een grote uitdating als het gaat om het werven en het boeien en binden van personeel. Daarom is het belangrijk om een sterk werkgeversmerk te realiseren. Maar hoe pak je dat aan? In deze workshop krijg je inzicht hoe je strategisch kunt werken aan jouw werkgeversmerk en leer je welke wervingskanalen je moet inzetten voor het vinden van de juiste kandidaten.

LinkedIn: De geheimen van het algoritme

Hebben jullie een bedrijfspagina? En zijn medewerkers persoonlijk ook actief op LinkedIn? Dan is dit een handige workshop vol praktische tips. Je leert meer over het algoritme en waar je op moet letten. Maar ook over wat je vooral niet moet doen. Een handige workshop voor organisaties die meer uit LinkedIn willen halen.

Maak je merk persoonlijk met archetypes

Archetypes zijn bedacht door psycholoog Carl Jung. Ze helpen om jouw organisatie een karakter te geven. Zo maak je je merk menselijk en persoonlijk. Hoe je dat doet leggen we graag uit in deze workshop!

SEO: wat kan ik zelf doen en waar begin ik?

SEO staat voor search engine optimization, oftewel, zoekmachineoptimalisatie. Met SEO zorg je ervoor dat jouw website in zijn geheel, of specifieke pagina’s beter te vinden zijn in zoekmachines. Nu hebben wij ontzettend goeie SEO-specialisten in huis die jou graag vertellen over de basis. Dit zijn namelijk dingen die je eenvoudig zelf kunt doen.

Waarom is een scherpe merkpositionering belangrijk en hoe bepaal ik deze?

Wat maakt jouw organisatie of merk uniek? Wat is relevant voor jouw doelgroep en wat onderscheid je van de concurrenten? Tijdens deze workshop gaan we bezig met de merkpositionering van jouw merk aan de hand van een handig stappenplan en ons eigen Brand Positioneringsmodel.

BUREAU ZORGMARKETING – JOUW MARKETING, ONZE ZORG

Wil jij een workshop voor jouw personeel organiseren? Vul dan het onderstaande formulier vrijblijvend in.
Nog geen keuze voor een workshop kunnen maken? Bel gerust, dan bespreken we welk onderwerp het beste past.

Contactformulier - Workshops

Interesse in één van onze workshops? Vul vrijblijvend het formulier in en dan nemen we contact met je op.

  • Laat ons weten bij welk thema jouw interesse ligt voor de workshop op locatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.