Voor (online) marketing en communicatie kunt u bij ons terecht

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 [email protected]

Diensten

Bureau Zorgmarketing biedt een zeer divers pakken aan diensten. U kunt bij ons terecht voor strategie & advies, positionering en reputatie, (online) marketing en communicatie en natuurlijk voor projectmanagement en -ondersteuning. Ook bieden wij mogelijkheden voor de inzet van salesboosters en marketingboosters. Nieuwsgierig waarin wij u kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met een van onze collega’s.

Strategie en ADVIES

Communicatie draait om meetbare doelen stellen en een plan opstellen om deze doelen te bereiken. Dat is geen kwestie van af en toe een foldertje of nieuwsbrief, maar een structureel proces. Communicatie vindt plaats op strategisch niveau.

Positionering en Reputatie

Om uw zorgorganisatie te onderscheiden is het noodzaak om goed te analyseren hoe u ervoor staat; wat bestaande en potentiële klanten zien als ze naar u kijken en hoe u deze doelgroepen benadert.

Marketing en Communicatie

Bureau Zorgmarketing heeft ruime ervaring met het produceren van middelen en het formuleren van uw boodschappen in de zorgmarketing. We kunnen samen met u een strategie ontwikkelen en u adviseren over hoe u zich presenteert; Bureau Zorgmarketing is uw partner van begin tot eind.

Online Marketing

Binnen de online marketing volgen ontwikkelingen en trends elkaar razendsnel op. Afgelopen jaren hebben veel zorgorganisaties de eerste stappen gezet in online marketing, met diverse doeleinden. Ongeacht het doel is vindbaarheid en zichtbaarheid belangrijk voor het succes van online marketing. Bureau Zorgmarketing adviseert over de rol van online marketing binnen uw organisatie. 

PROJECT MANAGEMENT

Veranderen zit in de genen van onze specialisten. Bureau Zorgmarketing neemt vaak deel aan eenmalige veranderprojecten binnen zorginstellingen met een tastbaar eindresultaat. We zitten met onze projectmanagers dicht bij het vuur en zetten focus op de te realiseren doelstelling. We schrijven projectplannen, doen u voorstellen en bewaken de naleving van gemaakte afspraken.

Detacheren

Door de interne focus is er de afgelopen jaren weinig tot geen budget beschikbaar gesteld voor de afdeling marketing en communicatie van uw zorgorganisatie. In de huidige situatie stijgt de vraag naar capaciteit op de marketing- en communicatieafdeling. Daarnaast spelen de bezuinigingen een belangrijke rol. Zorgorganisaties hebben weinig tot geen middelen om het werving en selectieproces te doorlopen. Een probleem waarbij Bureau Zorgmarketing effectief en efficiënt hulp kan bieden.

Deel deze kennisShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin