Diensten Bureau Zorgmarketing | Van Strategie tot Uitvoer

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

Diensten

Diensten Bureau Zorgmarketing

De diensten van Bureau Zorgmarketing zijn zeer divers. Bij ons bent u aan het juiste adres voor strategie & advies en positionering & reputatie. Maar ook voor (online) marketing en communicatie en projectmanagement en -ondersteuning. Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor de inzet van salesboosters en zorgmarketingboosters. Bovendien detacheren wij onze medewerkers bij zorgorganisaties. Onze diensten zijn apart van elkaar af te nemen, maar we maken ook graag een totaalconcept voor u.

Nieuwsgierig met welke diensten Bureau Zorgmarketing u kan ondersteunen? Neem dan contact op met een van onze collega’s.

Strategie en Advies

Marketing en communicatie draait om meetbare doelen stellen en een plan opstellen om deze doelen te bereiken. Dat is geen kwestie van af en toe een campagne, folder of nieuwsbrief. Het is een structureel proces. Met de juiste communicatiemiddelen op het juiste moment. Bureau Zorgmarketing schrijft strategieën van A tot Z. Maar wij zijn er ook om een adviesrol in te nemen binnen uw zorgorganisatie. Lees hier meer over strategie en advies.

Positionering en Reputatie

Om uw zorgorganisatie te onderscheiden is een goede positionering van belang. Voor uw reputatie is het noodzaak om goed te analyseren hoe u ervoor staat. Want wat zien bestaande en potentiële klanten als ze naar uw organisatie kijken? En op welke manier benadert u deze doelgroepen? Met een goede positionering onderscheidt u zich van de concurrentie. Zodat cliënten of klanten voor u kiezen. Met een goede reputatie haalt u ook de twijfelaars over de streep. Lees hier meer over positionering en reputatie.

Marketing en Communicatie

Bureau Zorgmarketing heeft ruime ervaring met het uitvoeren van marketingplannen binnen de zorg. Ook zijn we zeer ervaren in het produceren van communicatiemiddelen. We ondersteunen met marketing en communicatie als onderdeel van een grotere samenwerking. Of we ondersteunen met marketing en communicatie in de vorm van een abonnement. Daarbij heeft u de beschikking tot ons gehele team aan specialisten. Bureau Zorgmarketing is uw partner van begin (strategie) tot eind (uitvoer). Lees hier meer over marketing en communicatie.

Online Marketing

Binnen de online marketing volgen ontwikkelingen en trends elkaar razendsnel op. Afgelopen jaren hebben veel zorgorganisaties de eerste stappen gezet in online marketing, met diverse doeleinden. Ongeacht het doel is vindbaarheid en zichtbaarheid belangrijk voor het succes van online marketing. Bureau Zorgmarketing adviseert over de rol van online marketing binnen uw organisatie, maar voert dit ook uit. Lees hier meer over online marketing

Projectmanagement

Veranderen zit in de genen van onze specialisten. Bureau Zorgmarketing neemt vaak deel aan eenmalige veranderprojecten binnen zorginstellingen met een tastbaar eindresultaat. We zitten met onze projectmanagers dicht bij het vuur en zetten focus op de te realiseren doelstelling. We schrijven projectplannen, doen u voorstellen en bewaken de naleving van gemaakte afspraken. Lees hier meer over projectmanagement.

Detacheren

Door de interne focus is er de afgelopen jaren weinig tot geen budget beschikbaar gesteld voor de afdeling marketing en communicatie van zorgorganisaties. In de huidige situatie stijgt de vraag naar capaciteit op de marketing- en communicatieafdeling. Daarnaast spelen de bezuinigingen een belangrijke rol. Zorgorganisaties hebben weinig tot geen middelen om het werving en selectieproces te doorlopen. Zeker voor het vinden van een allround marketeer. Een probleem waarbij Bureau Zorgmarketing effectief en efficiënt hulp kan bieden. Lees hier meer over detacheren.

Deel deze kennisShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin