Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

Diensten

Bureau Zorgmarketing biedt een zeer divers pakken aan diensten. U kunt bij ons terecht voor strategie & advies, positionering en reputatie, marketing en communicatie en natuurlijk voor projectmanagement en -ondersteuning.

Strategie en ADVIES

Communicatie draait om meetbare doelen stellen en een plan opstellen om deze doelen te bereiken. Dat is geen kwestie van af en toe een foldertje of nieuwsbrief, maar een structureel proces. Communicatie vindt plaats op strategisch niveau.

Positionering en Reputatie

Voor dat onderscheiden is het noodzaak om goed te analyseren hoe u ervoor staat; wat bestaande en potentiële klanten zien als ze naar u kijken en hoe u deze doelgroepen benadert.

Marketing en Communicatie

Bureau Zorgmarketing heeft ruime ervaring met het produceren van middelen en het formuleren van uw boodschappen in de zorgmarketing. We kunnen samen met u een strategie ontwikkelen en u adviseren over hoe u zich presenteert; Bureau Zorgmarketing is uw partner van begin tot eind.

PROJECT MANAGEMENT

Veranderen zit in de genen van onze specialisten. Bureau Zorgmarketing neemt vaak deel aan eenmalige veranderprojecten binnen zorginstellingen met een tastbaar eindresultaat. We zitten met onze projectmanagers dicht bij het vuur en zetten focus op de te realiseren doelstelling. We schrijven projectplannen, doen u voorstellen en bewaken de naleving van gemaakte afspraken.

Detacheren

Door de interne focus is er de afgelopen jaren weinig tot geen budget beschikbaar gesteld voor de afdeling marketing en communicatie. In de huidige situatie stijgt de vraag naar capaciteit op de marketing- en communicatieafdeling. Daarnaast spelen de bezuinigingen een belangrijke rol. Zorgorganisaties hebben weinig tot geen middelen om het werving en selectieproces te doorlopen. Een probleem waarbij Bureau Zorgmarketing effectief en efficiënt hulp kan bieden.