12,5 jaar Bureau Zorgmarketing - Bureau Zorgmarketing

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

12,5 jaar Bureau Zorgmarketing

Samen maken we zorg zichtbaarder, toegankelijker en dichterbij

Hoera, we bestaan 12,5 jaar! Al 12,5 jaar zijn we jouw marketingpartner in de zorg. En dat vieren we, want wie jarig is trakteert. Daarom komen we in ons jubileumjaar naar je toe. Omdat we jarig zijn, geven wij graag kennis cadeau. Wij geven namelijk 10 gratis masterclasses weg!

Roadshows

Bureau Zorgmarketing gaat de weg op! We komen met onze roadshow naar je toe om jouw organisatie een masterclass te geven over een voor jullie interessant thema. Tijdens deze masterclass leert een specialist je alles over het thema en is er ruimte om vragen te stellen. Zo kun jij de juiste kennis opdoen om hier zelf mee aan de slag te gaan in jouw organisatie.

Meld je hier aan voor één van onze gratis masterclasses!

10 gratis masterclasses12,5 jaar bureau zorgmarketing

Lijkt het jou leuk om een masterclass te krijgen in één van onderstaande onderwerpen? Meld je dan via het formulier aan en wie weet komen we binnenkort wel naar jou toe!
Let op, we geven 10 masterclasses weg, dus wees er snel bij. 

Maak je merk persoonlijk met archetypes

In deze masterclass gaan wij dieper in op hoe je archetypes in kunt zetten om de verbinding tussen je zorgorganisatie en doelgroep te verdiepen. Je krijgt antwoord op vragen zoals waarom de keuze voor een archetype belangrijk is en hoe een archetype bijdraagt aan merkloyaliteit.

Meer informatie

Waarom is een scherpe merkpositionering belangrijk en hoe bepaal ik deze?

Hoe bepaal je wat jouw merk of organisatie uniek maakt? Wat relevant is voor jouw doelgroep? En wat je onderscheid ten opzichte van de concurrentie? Tijdens de masterclass Merkpositionering gaan wij aan de slag met de merkpositionering van jouw zorgorganisatie. Dit gaan wij doen aan de hand van ons eigen Brand Positioneringsmodel en een handig stappenplan.

Meer informatie

LinkedIn: de geheimen van het algoritme

Wil jij meer succes behalen met je LinkedIn en de zichtbaarheid van jouw zorgorganisatie vergroten? Dan is onze masterclass “LinkedIn: de geheimen van het algoritme” een aanrader voor jou. Tijdens deze masterclass leer je onder andere hoe het LinkedIn-algoritme werkt en hoe jij hierop kunt inspelen en hoe jij jouw doelgroep kunt bereiken.

Meer informatie

SEO: wat kan ik zelf doen en waar begin ik?

94% van de Nederlands zoekt online informatie via Google en daarbij kijken ze vaak niet verder dan de eerste zoekresultaten. Met SEO doe je aanpassingen en verbeteringen aan de website met als doel hogere posities in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.  Na het volgen van deze masterclass heb jij de juiste kennis en tools om jouw website naar een hogere positie in Google te brengen.

Meer informatie

Arbeidsmarktcommunicatie: tips & tricks

De komende jaren staan we in zorg voor grote uitdagingen als het gaat om werven van personeel en misschien nog wel belangrijker het boeien en binden van personeel. Het realiseren van een sterk werkgeversmerk is daarom steeds belangrijker. Maar hoe pak je dit aan? In deze masterclass krijg jij inzicht in hoe je strategisch kunt werken aan de employer branding van jouw zorgorganisaties en leer je welke wervingskanalen er ingezet moeten worden voor een ruim bereik.

Meer informatie

 

Heb je nog vragen en wil je graag één van onze collega’s spreken? Bel dan naar 085 – 401 83 63!

 

Bureau Zorgmarketing – jouw marketing, onze zorg

Contactformulier - Masterclasses

Interesse in één van onze masterclasses? Vul vrijblijvend het formulier in en dan nemen we contact met je op.

  • Laat ons weten bij welk thema jouw interesse ligt voor de masterclass op locatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.