Website ontwerp

Hoe ontwerpen wij een nieuwe website?

Nauw samenwerken met onze klanten is voor ons belangrijk. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website voldoet aan je wensen en perfect aansluit bij de visie van jouw organisatie. Onze aanpak bestaat uit de volgende stappen:

  1. Persoonlijk gesprek: we beginnen met een gesprek waarin wij jouw specifieke behoeften en voorkeuren bespreken. Dit stelt ons in staat om de hoofdlijnen van jouw website nauwkeurig vast te leggen.
  2. Ontwerp- en uitwerkingsfase: onze grafisch vormgever zet jouw ideeën om in een visueel aantrekkelijk ontwerp. Wij houden hierbij voortdurend rekening met jouw feedback en streven ernaar om een ontwerp te creëren dat jou en jouw doelgroep aanspreekt.
  3. Tekstuele verfijning en beelden: terwijl het ontwerp langzaam vorm krijgt, gaan wij aan de slag met het schrijven van pakkende en doelgerichte teksten en zorgen wij ervoor dat het beeldmateriaal perfect aansluit bij de boodschap van jouw organisatie.
  4. Samen naar de lancering: gedurende het hele proces houden wij nauw contact, zodat wij samen streven naar dat ene doel. De livegang van jouw website!

Herontwerp van jouw bestaande website

Is jouw bestaande website toe aan een frisse look? Ook daar helpen wij graag bij. Onze experts staan klaar om met jou mee te denken en een plan op te stellen om jouw website nieuw leven in te blazen, zodat deze weer helemaal up-to-date is en perfect aansluit bij de groeiende behoefte van jouw organisatie.

“Het zichtbaar maken van de verschillende bedrijven in de zorgsector, dat is waar ik het voor doe!”