Maak kennis met Chayenne Jonkman - Trainee Online Marketing - Bureau Zorgmarketing

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

Maak kennis met Chayenne Jonkman – Trainee Online Marketing

Chayenne Jonkman is Trainee Online Marketing bij Bureau Zorgmarketing. Ze wordt nu opgeleid tot allround inzetbaar Online Marketeer en leert zij over de toepassingen van online marketing in de zorg. Chayenne is op zeer korte termijn beschikbaar om jouw organisatie te helpen met vraagstukken op het gebied van Online Marketing.

Over Chayenne

“Mijn naam is Chayenne en ik ben geïnteresseerd in (online) marketing en alles wat daarbij komt kijken. Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ik mijn opgedane kennis op het gebied van online marketing in de praktijk kan brengen. Ik wil graag meer ervaring opdoen op het gebied van marketing in de gezondheidszorg. Tijdens mijn Traineeship bij Bureau Zorgmarketing word ik opgeleid tot allround online marketeer en kan ik altijd terugvallen op de expertise van mijn collega’s.”

Wil je Chayenne inzetten voor de online marketing van jouw organisatie? Neem contact op met Jennifer Nissink om de mogelijkheden te bespreken! Mail Jennifer of bel haar via 06 – 50 52 84 45.

Bekijk het CV van Chayenne

Wil je kennismaken met Chayenne of meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met Jennifer Nissink om de mogelijkheden te bespreken. Mail Jennifer of bel haar via 06 – 50 52 84 45.