Maak nu kennis met Bureau Zorgmarketing - Bureau Zorgmarketing

Blankenstein 143, 7943PE Meppel

085 - 401 83 63 info@bureauzorgmarketing.nl

Maak nu kennis met Bureau Zorgmarketing

Bureau Zorgmarketing is al ruim 12,5 jaar hét marketingbureau voor de gezondheidszorg. Van toeleverancier tot zorginstelling, wij staan voor je klaar. Heeft jouw organisatie ambitieuze groeiplannen, maar is er geen capaciteit of budget om een heel team aan te stellen? Bureau Zorgmarketing biedt hierin de uitkomst. Met onze brede kennis over, en ruime ervaring in de gezondheidszorg zijn we bij uitstek dé partner voor zorgorganisaties bij zowel marketing-, communicatie-, als salesvraagstukken.

Nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen? We komen graag kennismaken. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Van strategie tot uitvoer

Of het nu gaat om een brainstormsessie, de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl, het maken van content of de ontwikkeling van een geheel nieuw merk, wij ondersteunen graag. Daarom zeggen we vaak, van strategie tot uitvoer. Want eigenlijk biedt Bureau Zorgmarketing het hele pakket. Niet alleen offline, maar ook online specialisten behoren tot ons team. Iedereen heeft zijn of haar unieke kwaliteiten, maar door ons teamwork creëren we de beste resultaten voor onze klanten.

Benieuwd wat wij zoal doen? Bekijk dan eens onze diverse projecten.

Zelf aan de slag met zorgmarketing?

Misschien is de stap om het gesprek met een marketingbureau aan te gaan nog wat groot. Zeker voor kleinere organisaties die in de zorgmarkt werken. Dan is onze whitepaper ‘De eerste stappen in online zorgmarketing’ wellicht interessant. Hierin delen wij onze kennis over de fases van de client journey en welke kanalen je hier kunt inzetten. Bovendien staan er handige tips in voor iedereen die met zorgmarketing aan de slag wil gaan!

Download onze gratis whitepaper via deze pagina.

 

bureau zorgmarketing

 

 

Klaar om te starten met zorgmarketing? We helpen graag! 

Contactformulier

Door dit formulier in te vullen neemt één van de specialisten van Bureau Zorgmarketing contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.